by eSvoe

ДВА УКРАЇНСЬКИХ СЛОВА

01/06/2023

01.07.2017
1 Липня 2017 року група українських програмістів працюючих разом понад 10 років над створенням саме бізнес платформ,  вирішила об’єднати зусилля над створенням міжнародної соціальної мережі нового формату. Особливою мережі  є її бізнес орієнтованість, а цвілева аудиторія різні групи суспільства від дітей до власників великих компаній.

Офіційною назвою мережи (торгова марка знаходиться в стані реєстрації) обрали: українською єСвоє, англійською саме eSvoe.com і не як інакше – любе інакше написання назви мережи є помилкове. Інтернет адреса мережи є тільки eSvoe.com. Офіційний блог і новостний ресурс – саме eSvoe.info

Засновники мережи вважають свою назву  дуже доречною Пряма мова: « Вона (назва) на вимогу сучасного стану в Україні і за її межами - хай кожен знайде СВОЄ і скаже що воно в нього вже Є!  Де б він не жив. Що означають ці два слова розуміють в багатьох європейських країнах без перекладу: в Польщі, Чехії, Словаччині , Словенії і ще в купі країн, для решта народів буде доступний переклад і вони звикнуть до назви розуміючи сенс цих двох слів, як колись іспанці та українці звикли до багатьох незрозумілих слів FACE та BOOK… 99% команди це українці які живуть по всьому світові 80% з яких саме в Україні і ми вважаємо що як що тато і мамо українці то немовля називати Джоном не варто навіть як що він стане найкращім мандрівником в світі.... Тому ми вважаємо що як що мережа буду того варта то 2 українських слова світ вивчить. Так що вважаємо варто на разі успіху прославляти саме СВОЄ…».

Others posts
  • АНОНС ЗАПУСКУ НОВОЇ МІЖНАРОДНОЇ СОЦІАЛЬНОЇ МЕРЕЖІ «ЄСВОЄ» @eSvoe - 03/06/2023

    24.09.2017 Вже 29 вересня відбудеться запуск нової соціальн...